.

Лий Райън: Като дете видях как бащата на приятелка се застреля

Това много повлияло на звездата

Ивета Иванова
Лий Райън: Като дете видях как бащата на приятелка се застреля
Снимка: BGNES

Лий Райън разкри, че е присъствал на ужасяваща случка, когато е бил дете.

 

Певецът от "Blue" e видял как бащата на негова приятелка се застрелва. Това много го травмирало. Лий смята, че затова е започнал да пие и да употребява наркотици, когато става известен, благодарение на момчешката банда.

 

"Спомням си как гледах филм и чух "Бум, бум". И реагирах така: "Какво, по дяволите, е това?". Погледнах навън и видях как моята приятелка лежи на земята и държи рамото си. А баща ѝ вървеше, държеейки пушка. Опря пушката до главата ѝ и стреля, но вече беше направил два изстрела, затова се прибра, зареди я отново, а тя стана и избяг После, той се обърна, опря пушката до главата си и пръсна мозъка си. Видях как главата му експлодира. Това ми повлия, много зле.", разказа той в подкаста "Family Business".

 

Музикантът е бил сигурен, че ще се присъедини къв Клуб 27 - клубът на знаменитостите, които умират на 27 г. - Кърт Кобейн, Ейми Уайнхаус.

 

"Мислех си - "Имам много пари в банката, аз съм в най-голямата бой банда в страната". И, честно, мислех, че ще умра млад. Наистина мислех, че ще се присъединя към Клуб 27 и не ми пукаше, мислех, че това ще е добър начин да се измъкна. Затова, държах се като луд. Правих диви неща", коментира той.

 

Сега 37-годишният певец съжалява, че останалите момчета от бандата са го виждали как страда и се бори с демоните си. Това е било трудно за тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...