.

Дженифър Лопес се ядоса, твърди, че няма ботокс

Фенове се съмняват

Ивета Иванова
Дженифър Лопес се ядоса, твърди, че няма ботокс
Снимка: БГНЕС

Не е тайна, че доста знаменитости са се подлагали на редица козметични процедури или пластични операции, за да изглеждат още по-добре. Но Дженифър Лопес иска отново да подчертае, че не е една от тях.

 

Преди дни звездата постна видео, на което показва как се грижи за кожата си. Но феновете я подразниха, защото смятат, че тя има ботокс.

 

"Ти определено имаш ботокс. Тонове от него. И тове е добре. Просто казвам", пише неин последовател в Instagram.

 

Певицата и актриса веднага отрече това и не остави коментара без отговор.

 

"Ха-ха, това е просто лицето ми. За 500-милионен път... Никога не съм си слагала ботокс, или някакви инжекции, не съм си правила операция!!! Просто казвам. Вземи си козметика от "JLO Beauty" и се почувствай красива в собствената си кожа!!! И ето още една тайна от "JLO Beauty": опитай да прекарваш времето си, като бъдеш по-позитивна, мила и ентусиазирана към другите. Не прекарвай времето си, като опитваш да караш другите да се чувстват потиснати, това ще те пази млада и красива, също. Изпращам ти любов", пише Джей Ло.

 

Звездата каза и пред списание "People", че няма ботокс, но не съди хората, които имат. Тя посочва, че би си признала, ако се подложи на такава процедура.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...