.

Приянка Чопра щяла да стане инженер

Ето какво разкри тя

Ивета Иванова
Приянка Чопра щяла да стане инженер
Снимка: БГНЕС

Приянка Чопра е очаквала, че ще отиде в университет и ще стане инженер.

 

Тя не подозирала, че ще се занимава с актьорство, докато не спечелила конкурс за красота, и актьорската ѝ кариера тогава потръгнала.

 

"Не знаех, че мога да съм актриса. Не знаех, че това е професионален избор, който мога да направя. Идвам от академично семейство. И двамата ми родители са физици, затова се очакваше и аз да заложа на академична дисциплина. Бях умна. Исках да съм инженер... После, развлекателният бизнес някак дойде в живота ми по щастлива случайност. Бях част от конкурс за красота и спечелих Мис Свят през 2000 г. И започнах да получавам оферти за роли в Индия. Не знаех как се прави това и училището за актьорство за мен беше на снимачната площазка. Научих всичко, като се хвърлих в дълбокото и изведнъж осъзнах, че съм наистина добра в това", разказа тя пред подкаст на "Variety".

 

В последно време звездата снимка филм във Великобритания и обяснява, че според нея, все още работата е рискована, заради пандемията от коронавирус. Тя споделя, че мерките за безопасност се спазват.

 

"Въпреки че са предприети всички мерки за безопасност, е плашещо. Правят ни тестове всеки ден и всеки носи маска. Всеки спазва дистанция, най-вече от актьорите, защото ние сме тези, които трябва да свалим маските, за да изиграем сцените", каза тя пред списание "OK!".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...