.

Второто бебе на Меган Маркъл и принц Хари няма да има титла

Едва ли ще бъде принц или принцеса

Ивета Иванова
Второто бебе на Меган Маркъл и принц Хари няма да има титла
Снимка: БГНЕС

На Свети Валентин стана ясно, че Меган Маркъл отново е бременна и с принц Хари трябва да се сдобият с второ дете в края на пролетта.

 

От американският "Cosmopolitan" съобщават, че тъй като Меган и Хари се отказаха от кралските си задължения, второто им бебе най-вероятно няма да има кралска титла, също както брат си Арчи. Детето също няма да бъде принц или принцеса - за да носи такава титла, кралица Елизабет Втора трябва да издаде патент на писмо, който да позволи това.

 

Според патент от 1917 г., само децата на суверена (като принц Чарлз), децата на синовете на суверена (които са принц Уилям и принц Хари) и най-големият син на най-големият син на принца на Уелс (тоест принц Джордж) получават тези титли по рождение.

 

През 2013 г. кралица Елизабет Втора (суверенът) издава патент, чрез който дъщерята на Уилям и Кейт Мидълтън - Шарлот, да може да бъде наречена принцеса.

 

Второто дете на Меган и Хари ще бъде осмo в класацията за наследяване на трона, веднага след брат си Арчи, пишат от "The Express".

 

Тъй като Маркъл и принц Хари вече живеят в САЩ, най-вероятно бебето ще се роди там и ще има и британско, и американско гражданство.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...