.

Близнаците на Дженифър Лопес станаха тийнейджъри

Ема и Макс навършиха 13 г.

Ивета Иванова
Близнаците на Дженифър Лопес станаха тийнейджъри
Снимка: БГНЕС

Близнаците на Дженифър Лопес вече станаха тийнейджъри!

 

Ема и Макс отпразнуваха 13-ия си рожден ден в понеделник (22 февруари) и Джей Ло сподели специално видео за повода. 51-годишната певица и актриса публикува в Instagram клипче, в което са събрани много снимки и видеа с децата от различни моменти. Те са показани като бебета, на училище, на плажа, в басейна, на тържества и т.н. Клипът е озвучен с песента на Лопес - "One Step at a Time".

 

Тя разкрива, че е написала тази песен, когато близнаците са били едва на 6 седмици. Тогава Макс вече опитвал да свива тялото си, да се мести и да се измъква от столчето, на което стои.

 

"И аз казвах: "Къде отиваш малкият? За къде си се забързал?". Знаех, че те ще тичат наоколо, и всичко вече ставаше толкова бързо и аз исках да го забавя!!! И следващото нещо, което разбрах... бум... 13 години!", написа звездата в Instagram.

 

Джей Ло посочва, че видеото е дело на фен страница в Instagram, посветена на нея - jlotruelove. Изпълнителката благодари на почитателите, които са направили клипа и на всички, които са изпратили поздравления за рождения ден на Ема и Макс.

 

Актрисата качи и видео, на което показва как близнаците закусват в леглото и отварят своите картички с пожелания.

 

"Не мога да повярвам, че минаха 13 години, откакто ги заведох вкъщи на ръце по средата на снежна буря", споделя тя.

 

Дженифър казва, че благодарение на децата е научила какво е истинска любов.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...