.

Джеси Нелсън: Гладувах, за да угодя на другите

Ето какво разкри звездата

Ивета Иванова
Джеси Нелсън: Гладувах, за да угодя на другите
Снимка: БГНЕС

Джеси Нелсън, която в края на 2020 г. обяви, че напуска Little Mix, разкри, че е имала огромни проблеми, докато е била в момичешката група.

 

Тя казва, че е изгубила години от живота си, за да угоди на другите хора и гладувала, за да бъде размер S и да се пребори с излишните килограми.

 

29-годишната певица сподели снимка в Instagram, на която показва как лежи на пода след тренировка. На снимката тя е със спортно облекло и изглежда много слаба.

 

"Просто видях как тази снимка се появи в нюзфийда ми и ме накара да се чувствам толкова тъжна. В деня, в който беше направена снимката, спомнях си, че ходих във фитнеса с моя мениджър, стоях пред огледалото и казвах: "Боже, толкова съм дебела, искам краката ми да изглеждат така" и притиснах кожата си така, че да опитам да оформя пространство между бедрата ми, защото искрено вярвах, че да бъда кльощава, ще ме направи по-щастлива. И дори когато стигнах размер S, след като гладувах, все още не бях щастлива. Тормозих се психически всеки ден, за да опитам да угодя на другите. Отне ми 10 години да осъзная, че аз съм единственият човек, на когото трябва да угодя", написа звездата.

 

Джеси съветва феновете си да не губят години, в които да търсят одобрение от другите, а да го търсят само от себе си.

 

През декември, когато изпълнителката обяви, че напуска Little Mix, тя сподели, че това да бъде в групата 9 години, е повлияло лошо на психическото ѝ здраве.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...