.

Деми Ловато отслабна без диети и спорт

Ето какво призна тя

Ивета Иванова
Деми Ловато отслабна без диети и спорт
Снимка: БГНЕС

Деми Ловато заклейми диетите.

 

Певицата призна, че отказва да живее живота си "според културата на диетите" и е успяла да свали килограми, защото се чувства изпълнена с "божествена мъдрост и космически напътствия". 

 

"Случайно изгубих килограми. Вече не броя калории. Вече не правя упражнения. Не се ограничавам или прочиствам...  И най-вече - не живея живота си според културата на диетите... Но всъщност загубих килограми... Това е различно преживяване, но се чувствам пълна. Не с храна, а с божествена мъдрост и космически напътствия. Изпълнена с мир, спокойствие, радост и обич днес", написа тя в социалната мрежа Instagram.

 

В клип Деми демонстрира колко е отслабнала.

 

Скоро звездата призна, че се гордее много с човека, в който се е превърнала. Тя е научила много от това, което преживя преди години. През юли 2018 г. Ловато припадна в имението си след прием на свръхдоза и беше откарана в болница.

 

"Всичко това трябваше да се случи, за да мога да науча уроците, които научих. Беше болезнено пътешествие, поглеждам назад и понякога ставам тъжна, когато се замисля за болката, която трябваше да понеса, за да преживея това, но не съжалявам за нищо. Много съм горда с човека, който съм днес", сподели тя пред списание "People".

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...