.

Ашли Бенсън: Децата в училище ми завиждаха

Те я тормозили

Ивета Иванова
Ашли Бенсън: Децата в училище ми завиждаха
Снимка: БГНЕС

Ашли Бенсън е участвала в различни реклами и сапунения сериал "Дните на нашия живот", когато е била дете, но нейните съученици тогава ѝ завиждали за славата и тя нямала търпение да напусне училище.

 

"Децата могат да са злобни и завистливи. По онова време, не беше готино да те дават по телевизията. Всяка седмица работих по реклами и всички деца ме виждаха. Тормозиха ме и ме мразиха. Но аз бях много горда и това ме направи по-решена да участвам в телевизионен сериал. Моите родители ми казаха, че ако успея, ще мога да бъда на домашно обучение. Затова опитвах, опитвах, опитвах и когато успях - това беше най-хубавият ден в живота ми", разказва звездата пред британския "Cosmopolitan".

 

Актрисата от "Малки сладки лъжкини" обяснява, че не е била подготвена за живота в сапунените сериали, когато това станало.

 

"Снимаш 3 епизода на ден. Беше лудо да бъда в тази среда на крехка възраст. Не бях подготвена за това", коментира още тя.

 

Ашли споделя, че вече гледа да се обгражда с позитивни хора и е поддържала връзка с най-близките си приятели по време на пандемията.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...