.

Травис Баркър засипа с похвали Кортни Кардашян

Ето какво каза той

Ивета Иванова
Травис Баркър засипа с похвали Кортни Кардашян
Снимка: БГНЕС

Травис Баркър похвали новата си приятелка - Кортни Кардашян.

 

Барабанистът на Blink-182 смята, че риалити звездата е страхотна майка и страхотна приятелка. Той споделя, че си прекарва невероятно с нея, защото тя разбира какво е да си родител.

 

Музикантът беше гост в "Drew Barrymore Show" и там го попитаха дали предпочита да се среща с хора, които имат деца или с такива, които нямат. 

 

"Правил съм и двете неща досега. Срещал съм се с момичета, които нямат деца и е трудно за мен, защото на тях им е трудно да разберат и питат: "Защо не искаш да ходиш на вечеря с мен всяка вечер?" или: "Защо не искаш да ме виждаш всяка вечер?". А сега прекарвам време с жена, която е страхотна майка, страхотна приятелка и не трябва да се притеснявам за такива неща. Всичко се случва естествено, има зрялост. А и на мен ми харесва някой да ми липсва и да оценявам времето, което прекарвам с него, вместо да съм с него всеки ден, особено в началото на връзката. Мисля, че да ти липсва някой е много важно", обяснява той.

 

Травис има дъщеря Алабама на 15 г. и син Ландън на 17 г. от бившата си съпруга Шана Моуклър. Кортни пък има 3 деца - Мейсън на 11 г., Рейн - на 6 г. и Пенелъпи на 8 г., от ТВ водещия Скот Дисик.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...