.

Виктория Бекъм се притеснява, че синът ѝ и Никола Пелц ще се разделят

Ето защо

Ивета Иванова
Виктория Бекъм се притеснява, че синът ѝ и Никола Пелц ще се разделят
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм се е притеснява, че връзката между сина ѝ Бруклин Бекъм и актрисата Никола Пелц няма да бъде продължителна. Двамата се сгодиха през юли 2020 г., но сега нещата били напрегнати.

 

Пош Спайс искала младата двойка да намали броя снимки, които качва в социалната мрежа, особено тези, на които Бруклин и Никола се прегръщат и целуват.

 

Фотографът и актрисата се сгодиха само след 9-месечна връзка и Виктория се притеснявала, че нещата се развивали прекалено бързо.

 

"Ако те продължават така, Вики се тревожи, че Бруклин и Никола могат да навлязат в бърнаут до времето, в което трябва да сключат брак. Разбира се, тя мисли, че публичните прояви на привързаност са сладки, но те са много интензивни, и тя е притеснена, че те споделят прекалено много от връзката си и минават границата с техните романтични жестове", казва източник на списание "Heat".

 

Бруклин вече си е направил няколко татуировки посветени на Пелц. А скоро актрисата зарадва фотографа с огърлица, направена от мъдреците на двамата.

 

"Виктория го предупреди, че техният розов и романтичен период няма да продължи. Тя също се тревожи, че Бруклин влага всичко в тази връзка и ще му е трудно да се справи, ако нещата се провалят, така че на него му трябва резервен план", твърди още източникът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...