.

Рапърът DMX почина на 50-годишна възраст

Изпълнителят бе в болница последните дни заради свръхдоза

Рапърът DMX почина на 50-годишна възраст
Снимка: BGNES

Рапърът DMX е починал в болницата, в която бе приет след свръхдоза, потвърдиха от семейството му.  Преди няколко дни 50-годишната звезда претърпя сърдечен удар вследствие на уптореба на наркотици, пише Tialoto.bg

 

Ърл Симънс, както е истинското име на звездата, бе на животоподдържащи системи и във вегетативно състояние след прекарани три сърдечни удара, съобщават от The Sun.

 

"С огромна тъга съобщаваме, че днес обичаният от нас DMX, с рождено име Ърл Симънс, почина на 50-годишна възраст в болница Уайт Плейнс. До него бе цялото му семейство, а последните дни той бе на животоподдържащи системи".

 

"Ърл бе боец, който се бори до сетния си дъх. Той обичаше семейството си с цялото си сърце и ценеше времето, прекарано с него. Музиката на Ърл вдъхнови безброй много фенове по целия свят и неговото иконично наследство ще остане завинаги"

 

"Оценяваме цялата любов и подкрепа по време на този изключително труден период. Моля ви, уважавайте личното ни пространство, докато скърбим за загубата на своя брат, баща, чичо и човек, познат по света като DMX. Ще споделим информация за поклонението веднага щом имаме детайли", съобщават от семейството му.


Реклама Инвестор.БГ


Още за...
звезди DMX
Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...