.

Кристина Дончева се омъжи

Ето какво призна тя

Ивета Иванова
Кристина Дончева се омъжи
Снимка: Pexels

Кристина Дончева, станала известна с участията си в музикалните предавания "Гласът на България" и "X Factor", се омъжи.

 

Звездата и изпълнителят Арти са сключили брак в Бургас, става ясно от снимки в социалната мрежа Instagram. В края на 2020 г. певицата разкри, че чака бебе от любимия си и на снимките с булчинската рокля вече се вижда наедрялото ѝ коремче.

 

"Оженихме се! Каквото и да напиша ще е малко!Няма да бъда кратка този път, защото не мога! Искам първо да благодаря на семействата ни, които са прекрасни хора! Благодарим им за подкрепата, цялата любов и грижа! Благодарим на всички, които присъстваха! Благодарим и на всички, които се обадиха и на всички, които писаха, за да ни поздравят! Приятели, вие сте невероятни!

На Арти му благодаря! Благодаря му за търпението през годините! Благодаря му, че ме обича толкова чисто и истински, заради цялата ми същност! Щастлива съм, че преминахме през огромни битки, за да стигнем до тук! Пожелавам си семейният ни живот да бъде много емоционален, за да поддържаме огъня завинаги! А любовта, тя винаги е била наш спътник и завинаги ще бъде! Обичам те, любов моя!", написа чаровницата към кадрите.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...