.

Меган Маркъл не отишла в Англия, за да не стане център на внимание

Ето какво твърдят източници

Ивета Иванова
Меган Маркъл не отишла в Англия, за да не стане център на внимание
Снимка: БГНЕС

Принц Хари замина сам за Англия, за да присъства на погребението на дядо си принц Филип в събота.

 

Съпругата на Хари, Меган Маркъл, остава в САЩ, като се твърдеше, че така са я посъветвали лекарите, тъй като в момента тя е бременна. Но сега източници посочват, че Меган е решила да не пътува до Великобритания, за да не става тя център на внимание по време на погребението, пишат от "Mail Online".

 

"Меган каза, че сега нейна основна грижа е да подкрепя Хари. Тя каза, че е оставила той да реши дали тя да присъства на погребението. Меган сподели, че в тези времена семейството трябва да е сплотено, да остави различията настрана и да се обедини. Тя каза, че това е, което принц Филип би искал и тя е склонна да прости и да продължи напред", обясняват приятели на бившата актриса пред медията.

 

Майката на Маркъл, Дория, искала дъщеря ѝ да не пътува по време на бременността.

 

"Дория настояваше Меган да стои настрана и да подкрепя Хари отдалеч. Като Хари, Дория е много защитнически настроена към Меган и не иска да вижда как тя подлага на риск собственото си здраве. Стресът е последното нещо, от което Меган се нуждае сега. Меган рече, че това да не присъства на погребението на принц Филип, няма да промени нейната връзка с кралицата. Кралицата разбира нейното отсъствие и би искала тя да е в безопасност и здрава, заради бебето. Меган каза, че това е подходящо време за Хари да поправи отношенията си с брат си и баща си. Няма нужда тя да е там за това", посочват още източниците.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...