.

Ново 20: Дженифър Анистън няма да осиновява дете

Ето какво се случва

Ивета Иванова
Ново 20: Дженифър Анистън няма да осиновява дете
Снимка: БГНЕС

Скоро се появи информация, че Дженифър Анистън е решила да осинови дете - момиче от сиропиталище в Мексико, което звездата отдавна подпомага.

 

Източници съобщиха, че актрисата е уведомила за това колегите си от "Приятели", които скоро снимаха специален нов епизод на сериала.

 

Но, сега ПР-ът на Анистън отрече тези слухове.

 

"Слуховете, че Дженифър е в процес по осиновяване на дете са неверни и това никога не се е случвало.", споделил е представителят на актрисата пред "TMZ".

 

"Джен почувства, че събирането за нов епизод е идеалното време да направи съобщението за бебето на цялата тайфа. Момичетата вече знаеха, защото те се виждат редовно, и тя помисли, че ще бъде специално да каже на момчетата, когато всички са заедно, тъй като тях ги вижда рядко тези дни, заради натоварения им живот и работните задълженията. Те прекарваха почти всеки час, в който са будни, заедно, повече от десетилетие; преживяваха заедно всеки детайл от живота на другия и се подкрепяха в трудните времена, включително, когато Кортни имаше проблеми с фертилността и по време на болезнения развод на Джен с Брад Пит", каза само преди дни източник на списание "Closer".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...