.

Кристина Агилера с изповед за славата

Ето какво каза тя

Ивета Иванова
Кристина Агилера с изповед за славата
Снимка: БГНЕС

Кристина Агилера изпитва вина, когато не работи. Тя казва, че не е била щастлива от много неща, когато е била дете-знаменитост.

 

40-годишната певица е под светлините на прожекторите, още от тийнейджър, когато става звезда на "Дисни". Като обяснява как е прекарвала времето си през пандемията, тя посочва пред списание "Health":

 

"Имам този огромен шкаф със стари дневници, които пазя през последните 20 години от живота ми. Имах възможност да наваксам с тях и да размишлявам за себе си... В някои отношения, не бях доволна от много неща и е плашещо да се изправя срещу тези чувства, срещу които, при нормални обстоятелства, няма да имаш време да се изправиш...".

 

Изпълнителката изпитва голяма вина, когато не работи и това ѝ е било втълпено от малка, тъй като израснала в състезателна среда.

 

"Когато не работя, винаги има огромна вина, която изпитвам. Това ми е втълпено, откакто бях малка - засрамват те, ако не поддържаш темпото. Като дете (знаменитост), настройват те срещу другите, и другите деца са в тази мелачка. Това е странна среда, в която да израснеш", обяснява Кристина.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...