.

Принц Уилям няма да прости на Меган Маркъл

Ето защо

Ивета Иванова
Принц Уилям няма да прости на Меган Маркъл
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям никога няма да прости на съпругата на брат си - Меган Маркъл. Той е бил ядосан на Меган, още преди тя и Хари да дадат интервюто за Опра Уинфри, в което бяха направени много разкрития за кралското семейство, пишат от "The Sun".

 

Когато принц Чарлз стане крал на Великобритания, може Меган и Хари официално да бъдат изключени от семейството.

 

"Принц Чарлз отдавна иска да намали монархията, за да спести разходи и да направи така, че хората да си заслужават парите, които получават от данъкоплатците. Представям си, че това може да стане, когато Хари и Меган бъдат премахати като членове на кралското семейство.", споделя Анджела Левин, кралски биограф, пред "talkRADIO".

 

Скоро стана ясно, че принц Хари и принц Уилям не са провели продуктивни разговори, когато Хари се прибра в Англия за погребението на дядо си - принц Филип. От кралското семейство се страхували, че подробности за разговорите веднага ще изтекат в медиите.

 

Уилям не можел да толерира как Меган се държи със съпругата му - Кейт Мидълтън. Той смятал, че Кейт е опитала да помогне на Меган в началото, но на Маркъл това не ѝ стигало, пишат от "MailOnline".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...