.

Кристина Агилера: Бях много неуверена

Певицата с изповед

Ивета Иванова
Кристина Агилера: Бях много неуверена
Снимка: БГНЕС

Кристина Агилера често е била определяна за уверена жена, заради мощния си глас и многото хитове, които има; както и заради смели модни решения. В ново интервю тя, обаче, споделя, че ѝ e трудно да гледа стари свои снимки и е имала проблеми с боди имижда в началото на кариерата си.

 

Певицата е известна от дете, расте под светлините на прожекторите, заедно с колежката си Бритни Спиърс. Сега Кристина признава, че се е чувствала неуверена заради фигурата си, но в последните години се чувства все по-добре в кожата си.

 

"Мисля, че имаме нашите добри дни и лоши дни относно начина, по който мислим за себе си. Като навлязох в този бизнес, аз мразих да бъда супер кльощава. Веднъж щом навърших 21 г., започнах леко да напълнявам и харесвах новите си извивки. Оценявах това, че имам задник. Винаги съм казвала, че жените са по-интересни за гледане от мъжете", споделя тя пред "Health".

 

Но на изпълнителката още ѝ е трудно да си спомня за младежките години.

 

"Трудно ми е да гледам стари мои снимки, защото си спомням как се чувствах толкова неуверена... Никога не искам да изживея отново 20-те си години, тогава си толкова погълнат в мислите си и намирането на увереност. Като остаряваш, спираш да се сравняваш с другите хора и започваш да оценяваш своето тяло", коментира още звездата.

 

Агилера казва, че писането за това, което чувства, и прекарването на време навън са ключът към поддържане на добро психическо здраве.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...