.

Принц Хари с изповед за живота в САЩ и баща си

Ето какво сподели

Ивета Иванова
Принц Хари с изповед за живота в САЩ и баща си
Снимка: БГНЕС

Принц Хари каза, че животът в САЩ е различен и му харесва.

 

Той и съпругата му Меган Маркъл се отказаха от кралските задължения през 2020 г. и отидоха да живеят в Монтесито, Калифорния.

 

"Да живея тук сега, това значи, че мога да съм с вдигната глава. Чувствам се различно, падна товар от раменете ми, както и от нейните. Можем да се разхождаме и да се чувстваме малко по-свободни. Мога да слагам Арчи зад мен на велосипеда", сподели той в подкаста "Armchair Expert".

 

Хари скоро трябва да стане баща за втори път - съпругата му очаква момиче. Той каза, че не иска децата му да бъдат подложени на същото напрежение, пред което той се е изправил, когато е бил малък.

 

Звездата призна, че баща му, принц Чарлз, може да му е прехвърлил малко болка или страдание, когато принцеса Даяна почина през 1997 г. Хари не иска да постъпва така със своите деца.

 

"Няма вина. Не мисля, че трябва да сочим с пръст и да виним някого. Но определено, що се отнася до родителството, аз съм преживял някаква форма на болка или страдание, заради болката и страданието, които, вероятно, баща ми или моите родители са изпитвали. Ще се уверя, че затварям този цикъл, за да не предам това", посочи той.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...