.

Джо Джонас: Ще летя напред-назад през лятото

За да вижда жена си

Ивета Иванова
Джо Джонас: Ще летя напред-назад през лятото
Снимка: БГНЕС

Джо Джонас планира да лети постоянно и да се връща вкъщи, докато е на турне с групата си Jonas Brothers през лятото. Той иска да вижда съпругата си Софи Търнър в почивните си дни, за да може да има баланс между личния и професионалния му живот.

 

Братята Джо, Ник и Кевин тръгват на турне през август, което ще носи името "Remember This". Това означава, че Джо няма да може да вижда жена си и 10-месечната им дъщеря Уила толкова често, колкото желае, но той планира да направи така, че да не е далеч от дома прекалено дълго.

 

"Определено ще е ново преживяване, като сега всичко се връща към нормалното. Аз отивам на турне, тя започва проект, така че ще има доста полети напред и назад в свободните дни, поне за мен. Но съм развълнуван. Не съм пътувал от много време, не съм бил на пътя, затова просто да се върна там и да се чувствам в безопасност... това искам", заяви той пред "Daily Pop".

 

Музикантът и актрисата станаха родители за първи път през юли миналата година. Те сключиха брак в Лас Вегас през май 2019 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...