.

Седмичен любовен хороскоп 21-27 юни

Ето какво ви очаква в любовта

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 21-27 юни
Снимка: Pexels

Овен

 

Чарът ви ще е неустоим, но за разлика от него финансовото положение ще е твърде нестабилно през тази седмица. Ако не можете да измислите развлечения, които да са хем занимателни, хем безплатни, то оставете инициативата с ръцете на приятел/ката си. Ще се опознаете по-добре и ще разберете до колко можете да разчитате на въображението му/й.

 

Телец

 

Поведението на приятел/ката ви може да предизвика чувство на ревност. Не започвайте обяснителни разговори, ако не сте абсолютно сигурни, че той/тя е „кривнал/а“ от правия път. Стигне ли се до обвинения, краят на връзката ви е предизвестен.

 

Близнаци

 

Лятото е при нас и настроението ви през тази седмица ще е повече от романтично. Предстоят срещи, запознанства, купони с приятели, флиртове, приключения… Изобщо, ако имате намерение да се хвърляте в любовни авантюри, направете го в началото на седмицата. Последните дни са крайно неподходящи за подобни одисеи.

 

Рак

 

Седмица, започваща с лятното слънцестоене и навлизане на Слънцето във вашия знак няма как да не е обещаваща във всяко едно отношение. Ако искате да промените нещо в текущата си връзка, направете го незабавно. Не разчитайте да намерите истинската си любов в социалните мрежи, обаче.

 

Лъв

 

Най-хармонични ще са отношенията с представителите от групата на подвижните знаци. Те ще ви дарят с грижа, обич и топлина. Ако връзката, в която сте в момента е загубила блясъка си, то нечие „намигване“ със сигурност ще ви покаже света в нова светлина.

 

Дева

 

Заемете се с външния си вид и не се съмнявайте в себе си. Променете нещо, изненадайте околните, независимо дали сте във връзка или не. Предстои динамична седмица, наситена с противоречиви преживявания.

 

Везни

 

Настроението ви ще е доста нестабилно, а след като Нептун премине в ретроградна фаза на движение ще сте прекалено чувствителни, на моменти дори меланхолични. Най-лесният начин да възстановите обичайния си оптимизъм е да си организирате кратко пътуване в компанията на любимия човек. Единствената ви задача е да изберете подходяща дестинация.

 

Скорпион

 

Не е изключено връзката ви да премине през критични моменти през тази седмица. Причините ще са колкото видими, толкова и глупави. Ако сте сигурни в чувствата си, не споделяйте преживяванията си с никого. Оставете интуицията да ви води.

 

Стрелец

 

Наблюдавайте поведението на любимия човек. В някои дни той/тя може да е твърде мрачен/а. Не задавайте въпроси. Ако ви се довери и сподели грижите си, можете да сте сигурни в чувствата му/й.

 

Козирог

 

Успехите ви ще са видими и ще ви заредят с добро самочувствие. Не очаквайте приятел/ката ви да е със същото настроение. Усетите ли, че той/тя не е в добро разположение на духа, проявете съпричастност. Резултатът ще ви изненада.

 

Водолей

 

Едно от парадоксалните ви качества е, че възприемате недостатъците си като предимства. Не се учудвайте, ако още в началото на седмицата разговорите с любимия човек приличат по-скоро на престрелка. Може би е време да преосмислите някои свои виждания?

 

Риби

 

Ако се налага да водите трудни разговори за уреждане на личните отношения, то направете го още в началото на седмицата. След като Нептун премине в ретроградно движение преценката ви за обстоятелствата ще е твърде мъглява. Не се опитвайте да изпреварвате събитията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...