.

Джеси Нелсън вече е с къса коса

Показа нова визия

Ивета Иванова
Джеси Нелсън вече е с къса коса
Снимка: БГНЕС

Джеси Нелсън за пореден път смени прическата.

 

Певицата, която в края на миналата година напусна момичешката банда Little Mix, вече е с по-къса коса. Тя показа промяната чрез снимки в социалната мрежа Instagram.

 

На тях звездата позира с дънков гащеризон, бяло бюсти и кърпа за глава. Вижда се, че сега косата ѝ е права и в по-тъмен нюанс на кестенявото.

 

През 2021 г. Джеси експериментира с много прически - шаг и къдрици, коса в прасковен цвят, коса в сиво.

 

През май месец изпълнителката разкри кога е бил преломният момент, в който тя е осъзнала, че трябва да напусне Little Mix.

 

"Последният клип, който направихме ("Sweet Melody") беше преломният момент. Бяхме под карантина и това беше първият момент, в който можех да си взема почивка и да бъда вкъщи, сред хората, които обичам. Бях по-щастлива от всякога и не осъзнавах това, докато не се върнах обратно на работа. Веднага станах друг човек. Изпитвах тревожност. Винаги, когато правим видеоклип, подлагам себе си на огромно напрежение - да опитам да сваля килограми... Бях под карантина, качих малко килограми, но не ми пукаше. И ми казаха, че ще правим клип след няколко седмици и аз просто изпаднах в паника. Подложих се на тази много строга диета и опитвах да ям, колкото се може по-малко. В деня на снимането на клипа към "Sweet Melody", получих паник атака на снимачната площадка, защото не изглеждах по начина, по който исках и ми беше много трудно просто да съм щастлива и да се радвам на себе си. Погледнах другите три момичета и те много се забавляваха", разкри тя пред британския "Cosmopolitan".

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...