.

Клои Кардашян и Тристан Томпсън пак се разделиха

Ето какво казва източник

Ивета Иванова
Клои Кардашян и Тристан Томпсън пак се разделиха
Снимка: БГНЕС

Клои Кардашян отново се е разделила с Тристан Томпсън.

 

Двамата имат 3-годишна дъщеря Тру, която се роди през април 2018 г. Малко преди раждането, баскетболистът беше хванат в изневяра, но тогава явно Клои реши да му прости заради бебето.

 

През февруари 2019 г. обаче Тристан флиртува и се целува с Джордън Уудс - тогавашната най-добра приятелка на полусестрата на Клои - Кайли Дженър. Това вече накара Кардашян да сложи край на връзката със спортиста.

 

Но двамата затоплиха отношенията по време на пандемията от коронавирус и миналата есен стана ясно, че са се събрали. Сега се появиха слухове, че двамата са скъсали преди седмици.

 

"Те се разбират. Няма драма. Приятелски настроени са и са на едно и също мнение за споделеното родителство", съобщава източник на "Page Six".

 

През април тази година отново се появиха слухове, че Томпсън е изневерил на риалити звездата. Instagram моделът Сидни Чейс твърди, че между нея и баскетболистът е имало флирт и двамата са били заедно, защото Тристан е казал, че вече не е във връзка.

 

"Аз не знаех - той ми каза, че вече не е обвързан. Затова говорихме. Излизахме няколко пъти. Правихме всичко. Това беше през януари или ноември - вероятно януари", споделя тя в интервю за "No Jumper".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...