.

Принц Хари издава мемоари през 2022 г.

Ето какво съобщи той

Ивета Иванова
Принц Хари издава мемоари през 2022 г.
Снимка: БГНЕС

Принц Хари пише мемоари, в които ще разкаже истинската история на живота си.

 

Книгата ще бъде публикувана в края на 2022 г. В нея той ще разсъждава върху грешките, които е направил и уроците, които е научил.

 

"Пиша това не като принц, какъвто бях роден, а като мъжът, в когото се превърнах. Носил съм толкова много шапки през годините, и буквално, и преносно, и моята надежда е, че като разкажа моята история - възходите, паденията, грешките, научените уроци - мога да помогна, като покажа, че няма значение откъде идваме, ние имаме повече общо, отколкото си мислим. Дълбоко съм благодарен за възможността да споделя какво научих в хода на живота си досега и съм развълнуван, че хората ще прочетат разказ от първа ръка за живота ми, който е точен и напълно честен", обяснява 36-годишният принц в официално съобщение.

 

Хари пише книгата заедно с гост-автор - Дж. Р. Морингер. Мемоарите все още нямат име, но ще бъдат публикувани от "Penguin Random House".

 

През март тази година Хари и съпругата му Меган Маркъл дадоха ексклузивно интервю за Опра Уинфри и разкриха защо са напуснали кралското семейство. Принцът каза, че се е чувствал "в капан на системата", когато е бил там. А Меган е получавала много негативна енергия и обидни коментари.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...