.

Вдовицата на Честър Бенингтън с емоционален пост на годишнината от смъртта му

Ето какво написа Талинда

Ивета Иванова
Вдовицата на Честър Бенингтън с емоционален пост на годишнината от смъртта му
Снимка: БГНЕС

На 20-и юли се навършиха 4 години от смъртта на вокалиста на Linkin Park - Честър Бенингтън.

 

Фронтменът се самоуби чрез обесване в частния си имот в Лос Анджелис. Сега вдовицата му Талинда Бенингтън трогна феновете с емоционално послание. Тя похвали Честър за чувството му за хумор и сподели, че намира по нещо от него във всяко от децата им.

 

"Ти винаги намираше начин да ни разсмееш. Ти винаги правеше всичко по-добро. И когато сложи тази шапка от маруля на главата си, за да ни разсмееш, защото храната ни се приготвяше много бавно, ти направи всичко по-добро още веднъж. Толкова съм додолна, че децата и аз имаме огромно количество снимки и клипове, с които да си те спомняме. Липсваш ни всяка секунда на всеки ден. Ти беше най-добрият човек, когото някога съм познавала. Виждам те в децата ни всеки ден. Лили е твоето малко аз, с нейния външен вид и красив глас. Тайлър има твоите ум, интелект, визия и същата обсесия от това да опита да рагадае времето и пространството. А Лила, тя има твоето златно сърце", написа Талинда в Instagram.

 

Тя обясни, че Честър е имал много мечти и надежди за децата си.

 

"Знам, че ти можеш да ги видиш. Бих дала всичко, за да си те върна, за да могат и те да те видят. Но затова имаме целия си живот заедно на домашни видеа. Доволна съм, че никога не спрях да записвам. Днес гледаме някои от тях и си спомняме колко невероятно страхотен беше. Обичам те. Почивай в мир", написа още Талинда.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...