.

Кейт Мидълтън и принц Уилям се притесняват за бъдещето на Джордж

Ето защо

Ивета Иванова
Кейт Мидълтън и принц Уилям се притесняват за бъдещето на Джордж
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям са притеснени за бъдещето на най-големия си син - принц Джордж. Момченцето навърши 8 годинки на 22-и юли.

 

Родителите му се тревожат най-вече заради интернет троловете.

 

"Разбира се, Уилям и Кейт са притеснени относно това какво ще поднесе бъдещето на Джордж. Той расте в различна ера от родителите си. Времената се промениха. Тогава нямаше социални медии и интернет тролове, когато Уилям и Кейт бяха деца", споделя източник на "Us Weekly".

 

Това е една от причините Кейт и Уилям да държат Джордж и другите си деца извън светлините на прожекторите.

 

"Херцозите на Кеймбридж чувстват, че е нужно да пазят Джордж, Шарлот и Луи от светлините на прожекторите и станаха предпазливи относно появите, които те правят. Кейт и Уилям подбират повече събитията, на които Джордж присъства", казва още източникът.

 

Родителите искат малкият да води нормален живот. Джордж общува със съученици на неговата възраст, смесва се с тях и се твърди, че майка му и баща му не го глезят. Те не му подарявали скъпи подаръци.

 

Момчето се занимавало с неща, с които се занимават и други 8-годишни - играене на бордови игри, уроци по яздене на кон, плуване, печене на сладкиши с брат си и сестра си, играене на футбол. Джордж нямал търпение да започне да се занимава и с ръгби.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...