.

Лил Уейн опитал да се самоубие

Когато е бил тийнейджър

Ивета Иванова
Лил Уейн опитал да се самоубие
Снимка: БГНЕС

Лил Уейн е опитал да се самоубие, когато е бил на 12 г.

 

Певецът призна, че е страдал от психични проблеми, когато е бил дете и на 12 г. използвал оръжието на майка си, за да опита да сложи край на живота си. Това станало след като тя разбрала, че той отсъства от училище.

 

"Главната ми мисъл беше: "Ще ти покажа". Взех телефона, обадих се на полицията. Да, аз знаех къде тя оставя оръжието си и то беше в спалнята ѝ. И така отидох в нейната спалня, взех оръжието. Вече се обадих на полицията и погледнах в огледалото", разкрива той в "Uncomfortable Conversations with Emmanuel Acho".

 

Рапърът признава, че е осъзнавал, че има психически проблеми.

 

"Натиснах спусъка. Стрелях в гърдите си. Целях се в сърцето, но не усетих нищо. Така че, не преминавах през никаква болка, това беше шокът. Събудих се от чукането по вратата на полицията, това ме събуди. Отнемаше твърде дълго да умреш.", разказва той.

 

Полицаите помогнали на звездата, един от тях го завел в болница. След години Лил го срещнал и полицаят казал: "Просто съм щастлив да видя, че спасих човешки живот, който е бил от значение".

 

Певецът предприел такива драстични мерки, защото не знаел, че може да бъде по-открит и да споделя чувствата си с майка си и приятелите си. След инцидента, майка му се променила напълно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...