.

Кралското семейство се страхува от завръщането на Меган Маркъл и принц Хари

Ето защо

Ивета Иванова
Кралското семейство се страхува от завръщането на Меган Маркъл и принц Хари
Снимка: БГНЕС

Скоро се появиха слухове, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл може да се приберат в Англия за Коледа, за да запознаят дъщеря си Лилибет с кралското семейство. На това се гледало и като на шанс кралските особи да изяснят отношенията си и да се сдобрят.

 

Но сега се твърди, че от кралското семейство не могат напълно да вярват на Хари и Меган и се смята, че те може да използват пътуването си до Англия за документалния филм на Netflix, посветен на тях.

 

От "The Sun" скоро писаха, че в двореца се водят дискусии дали трябва да бъде изпратена покана за Коледа в Балморал на Хари и Меган.

 

"Кралицата ще бъде възхитена, защото тя обожава Хари, и освен това обичаш детето, дори когато не се съгласяваш с всичко, което то прави. Но, мисля, че за другите кралски личности е натоварен период, в който всеки има определен график, според който те трябва да се преобличат 5 пъти на ден и в него пише какво трябва да правят в определени часове от деня. Мисля, че ще е много, много трудно, ако те дойдат, защото завладява чувството, че не можеш да им вярваш и те може да използват това за следващия си документален филм или следващата си книга", казва кралският биограф Анджела Левин, пишат от американския "Cosmopolitan".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...