.

Адел: С Рич Пол сме много щастливи

Ето какво сподели тя

Ивета Иванова
Адел: С Рич Пол сме много щастливи
Снимка: БГНЕС

Адел проговори открито за новото си гадже - Рич Пол.

 

33-годишната певица и спортният агент за първи път бяха забелязани заедно през юли тази година - те посетиха баскетболен мач. И сега Адел официално потвърди за връзката им. Тя каза, че обича да е около новия си приятел.

 

"Ние сме много щастливи. И не бях завлечена (на баскетболния мач онази вечер), защото това е част от неговата работа. Аз казах: "Отиваме на мача". Нямах намерение да направя връзката публична. Просто исках да отида на мача. Просто обичам да бъда около него. Обичам това", коментира звездата пред британския "Vogue".

 

Изпълнителката се раздели със съпруга си Саймън Конеки през 2019 г. и призна, че се е срещала и с други мъже, преди да бъде с Рич Пол. Но много от тях били притеснени от нейната слава.

 

"Мисля, че се плаша от това, защото е много смазващо. Наистина смазващо. Ходих и по други срещи преди Рич, но тези мъже мразеха това. Намираха за стресиращо това да бъдат навън и виждани с мен, което означаваше, че пазих връзката отвъд това. Никога не се развиваше, защото никога не преживявахме нещата заедно", обясни още тя.

 

Адел казва, че Рич Пол не е обезпокоен от нейния звезден статут.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...