.

Ванеса Хъджинс: Мислех, че ще се омъжа на 25 г.

Изповед от звездата

Ивета Иванова
Ванеса Хъджинс: Мислех, че ще се омъжа на 25 г.
Снимка: БГНЕС

Ванеса Хъджинс преди винаги си е мислила, че ще бъде омъжена жена, когато стане на 25 години. Но сега е щастлива от начина, по който се е развил живота ѝ.

 

32-годишната актриса се раздели с актьора Остин Бътлър през януари 2020 г. Двамата бяха заедно около 9 години. Сега тя има връзка с бейзболиста Коул Тъкър.

 

Звездата си е мислила, че ще върви по стъпките на майка си, но сега казва, че животът ѝ се е развил по по-хубав начин, отколкото е очаквала.

 

"Където съм сега, е по-добре, отколкото съм можела да си мечтая. Моята връзка със себе си е нещо, което ценя дълбоко, дори ако нещата невинаги се случват по начина, по който съм очаквала. Например, моята майка се е омъжила на 25 г., така че аз винаги съм мислила, че ще съм омъжена на 25 г. Това не се случи. Но аз съм в такава страхотна, здравословна връзка, че това няма значение. Това, което открих е, че ние имаме тези представи, и ако те не се сбъднат, има причина защо. Да науча това беше от изключителна помощ за моето израстване.", обясни Ванеса пред списание "Shape".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...