.

Little Mix се разпадат през 2022 г.?

Планират солови кариери

Ивета Иванова
Little Mix се разпадат през 2022 г.?
Снимка: БГНЕС

Little Mix може да се разпаднат и момичетата да развият самостоятелни кариери, твърди източник.

 

Певиците Пери Едуардс, Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу харесват идеята да имат свои солови проекти и това може да се случи, след като британското им турне свърши през пролетта на 2022 г., през месец май.

 

Източник е казал на "The Sun", че момичетата са отворени към бъдеще без бандата и в момента имат много срещи, на които се обсъжда какво ще се случи.

 

"Някои вече са направили мениджмънт сделки. Лий-Ан подписа с мениджъра на Дуа Липа, Джейд ще се пробва като текстописец и водещ, докато Пери също работи по други неща", споделя източникът.

 

Момичетата все още се разбирали и планирали да продължат и като група, но и да имат отделни кариери. Те се притеснявали, че може да не им остане време за Little Mix, ако се захванат с други проекти.

 

Лий-Ан ще направи своя актьорски дебют през декември - с филма "Boxing Day". А Пери искала да създаде своя компания.

 

Припомняме, че Джеси Нелсън обяви, че напуска групата през декември 2020 г. Като причина тя изтъкна това, че да е в момичешка банда влияе зле на психичното ѝ здраве.

 

Скоро изпълнителката разкри, че постоянно е сравнявала тялото си с това на другите 3 момичета и се е депресирала, когато те заедно снимали клипове. Тя осъзнавала, че не изглежда толкова слаба, колкото Пери, Лий-Ан и Джейд.

 

Джеси вече развива своята самостоятелна кариера и този месец пусна първата си песен, която е колаборация с Ники Минаж. Парчето носи името "Boyz".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...