.

Селена Гомес разкри кое е спасило живота ѝ

Ето какво каза за социалните мрежи

Ивета Иванова
Селена Гомес разкри кое е спасило живота ѝ
Снимка: БГНЕС

Селена Гомес се радва, че има здравословна връзка със социалните мрежи. Това се е случило, откакто тя започнала да позволява на нейния асистент да управлява нейните акаунти.

 

Това направило певицата наистина щастлива. 29-годишната звезда изтри приложения като Instagram и Twitter от телефона си преди 3 години.

 

Сега тя поства в тях, само когато изпрати снимки и статуси на нейния асистент като текстово съобщение. И асистентът ги поства в мрежите.

 

Селена, която е една от най-следваните знаменитости в Instagram, признава, че това е спасило живота ѝ.

 

"Правя всичките си постове чрез съобщения към моя асистент и заявявам какъв искам да е текста. Казвам това, защото това е огромна, значима част от причината, поради която чувствам, че съм толкова здрава. Нямам никаква представа какво всъщност се случва в поп културата и това ме прави наистина щастлива. И може би това не прави всеки друг щастлив, но за мен, това наистина спаси живота ми", обясни тя пред "WWD".

 

Изпълнителката е почувствала, че трябва да направи тези големи промени, откакто осъзнала, че не може да контролира колко много неща от нейния личен живот се разпространяват онлайн.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...