.

Джоджо Сива и Кайли Прю се разделиха?

Ето защо феновете мислят така

Ивета Иванова
Джоджо Сива и Кайли Прю се разделиха?
Снимка: БГНЕС

Джоджо Сива може да се е разделила с приятелката си Кайли Прю. Засега това е само спекулация, още двете момичета не са го потвърдили.

 

Но скоро танцьорката написа в Instagram, че е трябвало да се справя с някои предизвикателства заради участието си в "Dancing With the Stars", както и с някои лични проблеми.

 

"Това беше тежка седмица. Моят мозък никога не е бил толкова претоварен/смазан не само от работа, но и с неща от личния живот... Тази седмица от моя живот ме научи на толкова много. Живей в настоящия момент. Усмихвай се, както можеш. Каквото и да ти коства да бъдеш щастлив, направи го.", пише Джоджо в мрежата.

 

Звездата обяснява, че това е била сред най-тежките седмици за нея, но и една от най-добрите. Сива пише, че е имала повече работа, защото имало 2 епизода на предаването за седмица, което значи повече танци и репетиции.

 

В интервю за "People" танцьорката също намеква за раздяла.

 

"Страдам, когато нещо е ново и аз преминах през нещо, което беше ново и през което досега не съм преминавала. Беше тежко и още е тежко. Плаках заради това миналата вечер и тази вечер сигурно ще плача заради това, тъй като съм на 18 г. и липсва част от мен, която е най-голямата част от мен, но това е ОК", каза тя, без да уточнява за какво говори.

 

Джоджо и Кайли започнаха връзката си през януари 2021 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...