.

Кортни Кардашян била шокирана от предложението за брак

Тя е сгодена за Травис Баркър

Ивета Иванова
Кортни Кардашян била шокирана от предложението за брак
Снимка: БГНЕС

Кортни Кардашян била шокирана, когато приятелят ѝ Травис Баркър ѝ предложил брак. Твърди се, че риалити звездата изобщо не очаквала това.

 

Барабанистът на Blink-182 предложи брак на любимата си в неделя. Двамата били в хотел до плажа в Монтесито. Там музикантът застанал на едно коляно на плажа и помолил Кортни да стане негова съпруга.

 

От снимки в Instagram се вижда, че пясъкът е украсен с много рози.

 

"Случи се по залез в хотела "Rosewood Miramar". Те тъкмо се бяха върнали от Ню Йорк и решиха да отидат за ден в Монтесито. Кортни си мислеше, че това ще бъде обикновен ден, тъй като те винаги ходят в този хотел, и беше тотално шокирана", споделя източник на "E!News".

 

Смята се, че Травис застанал на едно коляно и говорил за любовта си към Кардашян. Той ѝ благодарил, че тя го направила по-добър човек.

 

"Беше супер емоционално и сантиментално. Кортни беше толкова щастлива и определено емоционална. Тя се разплака и не можеше да спре да казва: "Обичам те"", казва източникът.

 

Твърди се, че децата на барабаниста и другите от клана Кардашян-Дженър са знаели за изненадата. После всички отишли да празнуват заедно в ресторант.

 

За връзката на Кортни и Баркър се разбра през януари тази година. Но двамата се познават от много време, тъй като са съседи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...