.

Адел ще запознае Рич Пол с родителите си

Двамата ще посетят Англия

Ивета Иванова
Адел ще запознае Рич Пол с родителите си
Снимка: БГНЕС

Адел ще запознае новото си гадже Рич Пол с родителите си следващия месец - тогава тя се завръща във Великобритания и ще вземе приятеля си.

 

За връзката между певицата и спортния агент се разбра през юли, когато двамата бяха забелязани заедно на баскетболен мач.

 

"Адел ще бъде придружена от Рич, когато се завърне във Великобритания. Тя иска да го представи на по-широк кръг от приятели, с които той не се е запознавал. Да има възможност да му покаже къде е израснала, означава много за нея. Корените на Адел са от столицата и тя иска да запознае Рич с гледките и звуците от ранния ѝ живот в Тотнъм и Южен Лондон. Няма много хора, които да са по-горди от Адел, от това от къде са.", споделя източник на "The Sun".

 

Скоро изпълнителката на "Hello" призна, че е много щастлива с приятеля си.

 

"Ние сме много щастливи. И не бях завлечена (на баскетболния мач онази вечер), защото това е част от неговата работа. Аз казах: "Отиваме на мача". Нямах намерение да направя връзката публична. Просто исках да отида на мача. Просто обичам да бъда около него. Обичам това", коментира звездата пред британския "Vogue".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...