.

Експерт: Принц Чарлз трябва да е притеснен от мемоарите на Хари

Ето защо

Ивета Иванова
Експерт: Принц Чарлз трябва да е притеснен от мемоарите на Хари
Снимка: БГНЕС

Преди месеци стана ясно, че принц Хари ще издаде своите мемоари в края на 2022 г. и кралското семейство е притеснено заради това.

 

Според кралския експерт Андрю Мортън, има основание за това. В интервю за "Us Weekly" Андрю казва, че книгата вече е завършена и специално бащата на принц Хари, принц Чарлз, трябва да бъде притеснен относно написаното в нея.

 

"Ако аз бях принц Чарлз, щях да потръся нещо, под което да се скрия. Мисля, че още веднъж ще видим Чарлз под прицел", твърди Мортън.

 

Експертът казва още, че ако зададеш на Хари директен въпрос, той ще даде директен отговор.

 

Скоро от "The Sun" писаха, че принцът е интервюирал някои от близките приятели на покойната си майка принцеса Даяна заради книгата. Това притеснявало баща му принц Чарлз и сегашната му жена Камила.

 

"Той проучва живота на майка си, така че той ще говори за брака на родителите си, раздялаха, аферите. Това може да навреди невероятно на баща му и Камила. Чарлз ще бъде крал, а Камила - неговата кралица. Последното нещо, от което те или държавата имат нужда, е друго надигане на гнева, базирано на, според мен, фалшиви, фалшиви обвинения", казва експертът Пени Джуниър.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...