.

Джейд Търлоу: Ходихме на терапия след напускането на Джеси Нелсън

Ето какво разкри тя

Ивета Иванова
Джейд Търлоу: Ходихме на терапия след напускането на Джеси Нелсън
Снимка: БГНЕС

Джейд Търлоу разкри, че тя и другите момичета от Little Mix е трябвало да ходят на терапия, след като Джеси Нелсън неочаквано напусна момичешката банда през декември 2020 г.

 

Джейд, Лий-Ан Пинок и Пери Едуардс преживели тежко това и трябвало да отидат на терапия, за да анализират и приемат напускането на Джеси.

 

Групата бе сформирана през 2011 г. и четирите дами бяха заедно 9 години.

 

"Мисля, че когато такава голяма промяна настъпи в живота ти и когато си толкова свикнал с някаква ситуация за толкова дълго време, за всеки ще е наистина трудно. Да преминем през това и да продължим напред. И за нас беше трудно, тогава ние все още промотирахме албума и гостувахме в ТВ предавания.", обясни тя пред "Gay Times".

 

Певицата твърди, че това е било голям шок за момичетата, защото е трябвало да продължат с кариерата си.

 

"Беше трудно. Щеше да е така за всеки и ние се имаме една друга, имаме групова терапия, имаме наши лични терапевти и правиш това, което можеш. Ние наистина сме по-силни от всякога.", каза още тя.

 

Джеси разкри, че е напуснала групата, защото да бъде в нея се отразявало зле на психичното ѝ здраве. Изпълнителката непрекъснато сравнявала фигурата си с тези на колежките си и не се чувствала комфортно, когато снимала клипове с тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...