.

Том Холанд проговори за връзката със Зендая

Ето какво сподели

Ивета Иванова
Том Холанд проговори за връзката със Зендая
Снимка: БГНЕС

Зендая и Том Холанд са любимци на тийнейджърите и феновете им от години се интересуват дали двамата наистина са заедно.

 

Слухове за връзка между тях има още от 2017 г., но е сигурно, че през годините звездите са имали и други гаджета. През това лято, обаче, Зендая и Том бяха забелязани да се целуват в автомобил и така стана ясно, че са двойка.

 

Актьорите явно не искат да говорят много за връзката си и пазят личния си живот в тайна. Сега Холанд сподели в интервю за "GQ", че когато се появили снимките, на които той и Зендая се целуват, това провалило шанса им самите те да са първите, които говорят за връзката си.

 

"Една от лошите страни на нашата слава е, че поверителността не е под наш контрол вече и когато мислим, че един миг е само между двама души, които се обичат много, сега вече е миг, който е споделен с целия свят. Винаги съм бил непреклонен относно това да запазя личния си живот наистина личен, защото споделям толкова много от живота си със света, така или иначе. Чувстваме, че донякъде личното ни пространство беше откраднато", обясни той.

 

Том призна още, че нито той, нито Зендая, са искали да обявяват връзката си и той уважава приятелката си твърде много, затова предпочита да не говори за връзката, когато не е с нея.

 

"Eднаквото становище (което двамата споделяме) e, че когато наистина обичаш някого и ти пука за него, някои моменти и неща ти се иска да са си твои собствени.", казва още Зендая.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...