.

Шон Мендес се насладил на карантината с Камила Кабело

Ето какво каза

Ивета Иванова
Шон Мендес се насладил на карантината с Камила Кабело
Снимка: БГНЕС

Шон Мендес сподели, че времето, прекарано с Камила Кабело в карантината, е било специално за него.

 

23-годишният певец и 24-годишната изпълнителка бяха заедно малко повече от 2 години, но преди около 2 седмици обявиха, че са се разделили. Скоро музикантът сподели, че се е насладил на карантината с бившата си приятелка.

 

"Прекарах по-голямата част от пандемията в Маями с Камила и нейното семейство, беше красиво, наистина толкова специално. Често се връщам назад, за да разгледам снимките и да видя простотата на този период, ние бяхме късметлии. Беше приятно, просто карахме колелета. Аз не бях карал радостно колелото си около квартала си, откакто бях 12-годишен. Правихме си вечеря, просто правихме нормалните неща. Освен това, латинската култура е просто толкова красива, така че да имам възможност да се потопя в тази култура, беше толкова лечебно", обяснява Шон пред списание "Rollacoaster".

 

Смята се, че той е дал интервюто преди двамата с певицата да се разделят.

 

"Здравейте, хора, ние решихме да прекратим романтичната си връзка, но нашата любов един към друг като хора е по-силна от всякога. Нашата връзка започна като най-добри приятели и ние ще продължим да бъдем най-добри приятели. Ние много оценяваме вашата подкрепа от началото и продължаваме напред", гласи официалното съобщение за раздялата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...