.

След 10 години на сцена: Little Mix си взимат почивка

Ето какво обявиха

Ивета Иванова
След 10 години на сцена: Little Mix си взимат почивка
Снимка: БГНЕС

След 10 години заедно, Little Mix обявиха, че ще си вземат почивка и ще се отдадат на солови проекти. Това ще се случи след турнето им "Confetti", което ще се състои през април/май 2022 г.

 

Момичетата от бандата обявиха това в профила си в Twitter. Но увериха, че това не е раздяла или разпадане на групата, а просто почивка от записването на песни и албуми, както и от концертите.

 

"Искахме да ви кажем, че след турнето "Confetti" през април/май следващата година, ние ще си вземем почивка от Little Mix. Бяха 10 страхотни години, невероятно приключение нонстоп и чувстваме, че времето е правилно да си вземем почивка, за да можем да презаредим и да работим по други проекти. Не можем да ви благодарим достатъчно за любовта и подкрепата, която никога не спира, още от началото. Ние ви обичаме всички толкова много!", гласи съобщението.

 

Пери Едуардс, Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу обещаха, че ще се завърнат като група с още музика, турнета и концерти.

 

"Ние сме сестри и винаги ще се имаме една друга, както и вас, феновете, в животите си. Little Mix е завинаги", написаха още те.

 

Припомняме, че през декември миналата година Джеси Нелсън напусна бандата.

 

Лий-Ан ще направи своя актьорски дебют през този месец - с филма "Boxing Day". А Пери скоро създаде своя ексклузивна модна колекция. Джейд Търлоу пък вече подписала договор с друга музикална компания, а освен това иска да се пробва като текстописец, пишат от "Mirror".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...