.

Принц Чарлз - дълбоко разочарован и наранен от Хари

Ето защо

Ивета Иванова
Принц Чарлз - дълбоко разочарован и наранен от Хари
Снимка: БГНЕС

Принц Чарлз бил дълбоко шокиран и наранен от малкия си син - принц Хари. И затова двамата почти не си говорили от 8 месеца насам.

 

Връзката им се разрушила, още откакто Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство в началото на 2020 г. А персоналните атаки на принца към баща му влошили още повече отношенията им.

 

В неделя Хари казал, че е прекъснал връзката със саудитския милиардер и филантроп Махфуз Марей Мубарак бин Махфуз още през 2015 г, защото имал съмнения относно неговите мотиви. А принц Чарлз награди Махфуз с Ордена на Британската империя (CBE) през 2016 г.

 

За саудитския милиардер се твърди, че е обсипвал с пари благотворителни каузи, близки до Чарлз, с надеждата да получи почести и британско гражданство. И през уикенда Хари потвърди, че не е намесен в този CBE скандал.

 

Сега Чарлз пази мълчание, тъй като си мисли, че публичното внимание ще навреди на бъдещото му царуване.

 

"Чарлз е дълбоко шокиран и разочарован от последното твърдение на Хари, което беше като предателство. Има страхове, че този епизод с Махфуз може дори да бъде глава в автобиографията на Хари. Тази атака причинява повече щети дори от критиките относно родителските умения на Чарлз, защото това е предизвикателство относно това как той ръководи бизнеса си, което носи още повече вреди на бъдещия крал. Няма начин Чарлз да отвърне и да се защити публично, затова той пази достойно мълчание. Това постоянно бърборене за баща си, докато Хари е в Америка, може да нанесе мноо вреди на царуването на Чарлз", споделя източник на "The Sun".

 

Става ясно, че Хари и баща му последно са говорили на погребението на принц Филип, което беше през април 2021 г.

 

Принцът се прибра в Англия и през юли, за да присъства на откриване на паметник на покойната му майка Даяна, но и тогава с Чарлз не успели да се видят.

 

Биографията на Хари трябва да излезе в края на 2022 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...