.

Луси Хейл е придирчива в любовта

Ето какво призна

Ивета Иванова
Луси Хейл е придирчива в любовта
Снимка: БГНЕС

Луси Хейл призна, че е много придирчива, що се отнася до любовния ѝ живот.

 

Актрисата каза, че не се примирява с по-малко от това, което си мисли, че заслужава. Тя не би се омъжила, преди да е напълно готова.

 

Все пак, звездата признава, че е отворена към това да намери любовта.

 

"Не се примирявам с по-малко от това, което мисля, че заслужавам. Имам предвид, срещането с някого е трудно, като цяло, но и Ел Ей е странно място за срещи. Сложно е - с моята професия, която ме кара да ходя навсякъде, но аз знам какво търся. Мисля, че е добре да бъдеш придирчив. Обществото те кара да се чувстваш, сякаш трябва да си омъжен и да имаш деца до определена възраст, но това е старомодно и не работи в моя живот", коментира тя пред списание "People".

 

Сега Луси е необвързана, но споделя, че има достатъчно неща, с които да се занимава, когато не работи. Тя има 2 кучета - Елвис и Етел.

 

"Обичам да се събуждам с кучетата си и да пия кафето си, и да гледам изгрева от дома си. Преди мислех, че един ден ще имам тези големи хобита, но по-скоро предпочитам тихите моменти, в които съм сама със себе си. Не знам дали е, защото работата постоянно ме тика в милион различни посоки, но обичам усамотението. Не е необичайно за мен да не правя нищо социално с месеци в определен период", обясни още 32-годишната актриса.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...