.

Дъщерята на Бионсе навърши 10 г., двете много си приличат

Появи се нова снимка на Айви Блу

Ивета Иванова
Дъщерята на Бионсе навърши 10 г., двете много си приличат
Снимка: БГНЕС

Дъщерята на Бионсе, Айви Блу, навърши 10 години на 7-и януари. И феновете се впечатлиха от това колко много си приличат Айви и певицата.

 

За повода бабата на момиченцето, Тина Ноулс, качи снимка в Instagram. Там двете с Айви позират на плажа и са се прегърнали.

 

10-годишната дъщеря на Бионсе е с черно сако, бял топ и бял панталон, както и бели спортни обувки и слънчеви очила.

 

"Моята красива, талантлива, много умна внучка Блу Айви навърши 10 г. днес. Боже, струва ми се, че сякаш вчера се появи на този свят. Блу е моята малка близначка Козирог. Молех се тя да се роди на моя рожден ден, но тя направи това, което винаги прави - появи се, когато стана добре и готова. Три дни по-късно, но ние все пак имаме връзка. Тя ми напомня това: "Бабо, държиш се точно като Козирог". Блу дава най-добрите съвети, като възрастен човек, че понякога забравям, че тя е толкова млада. Блу е един от тези рядко надарени хора, които могат да се справят с всичко добре! Бог ме благослови в деня, в който ти беше родена.", написа Тина към кадъра.

 

Феновете пишат, че бабата, Бионсе и Айви Блу си приличат много и че момиченцето изглежда наистина пораснало, защото е много високо.

 

Бионсе има и близнаци - Сър Картър и Руми Картър на 4 г. от съпруга си Джей Зи.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...