.

Меган Фокс и Машин Гън Кели се сгодиха

Те са заедно от 2020 г.

Ивета Иванова
Меган Фокс и Машин Гън Кели се сгодиха
Снимка: БГНЕС

Машин Гън Кели и Меган Фокс се сгодиха!

 

Певецът е предложил брак на моделката, вижда се от публикация в Instagram. Двамата са заедно от пролетта на 2020 г. и изпълнителят е поискал ръката на Меган под същото дърво Банян, под което те се влюбили.

 

Машин Гън Кели постна видеа в Instagram, на които се вижда годежния пръстен.

 

"Да, в този живот и във всеки живот. Под същите клони, под които се влюбихме - заведох я отново, за да ѝ предложа да се омъжи за мен. Знам, че по традиция е един пръстен, но го проектирах със Стивън Уебстър, за да бъдат два: емералдът (нейният рожден камък) и диамантът (моят рожден камък), поставени върху 2 магнетични халки с тръни, които се свързват като 2 половинки от същата душа и формират загадъчното сърце, което е нашата любов", написа певецът.

 

Меган Фокс също сподели видео от предложението за брак.

 

"През юли 2020 ние седнахме под същото дърво Банян. Помолихме за магия. Не осъзнавахме, че ще се изправим пред болка заедно за толкова кратък, френетичен период от време. Не знаехме каква работа и какви жертви ще изисква връзката от нас, а бяхме опиянени от любов. И от кармата. Някак, година и половина по-късно, след като сме минали през ада заедно, и след като сме се смяли повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ми предложи да се омъжа за него. И както във всеки живот преди това и във всеки живот, който ще последва, аз казах: "Да"... И после пихме от кръвта един на друг", написа тя.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...