.

Зейн Малик изневерил на Джиджи Хадид и страдал по Пери Едуардс

Ето какво се случило преди години

Ивета Иванова
Зейн Малик изневерил на Джиджи Хадид и страдал по Пери Едуардс
Снимка: БГНЕС

Зейн Малик е бил наистина разстроен, когато с Пери Едуардс се разделили.

 

Изпълнителят заряза певицата от Little Mix чрез текстово съобщение през лятото на 2015 г. Връзката им започна през декември 2011 г. и се сгодиха през август 2013 г. През зимата на 2015 г. музикантът започна да излиза с Джиджи Хадид.

 

Сега актрисата Абигейл Кларк, която е имала авантюра със Зейн, призна, че той е страдал по Пери. Изглежда Малик е имал афера с Абигейл, докато е бил във връзка с Джиджи Хадид.

 

Зейн казал на Абигейл, че тя му напомня за бившата му приятелка Пери Едуардс. Двамата се запознали в бар в Лос Анджелис.

 

"Той каза, че харесва фигурата ми. Той беше много чувствен. Той беше облечен с широко черно яке и пиеше бренди. Изглеждаше спокоен. Постоянно ме докосваше, целуваше ме. Неговият мениджър се опита да ни заведе на уединено място... Зейн повтаряше, че му напомням за бившата му приятелка, Пери Едуардс от Little Mix. Той ми разказа много за семейството си, за бандата и за неговата раздяла с Пери. Той беше наистина разстроен от това как нещата са приключили. Помислих си, че е мило от негова страна да признае това. Той показа уязвимост", споделила Абигейл Кларк пред приятелка, пишат от "The Sun".

 

После двамата отишли в спалнята на музиканта. Актрисата твърди, че не знаела, че той все още има връзка с Хадид тогава. После се почувствала ужасно и прекратила нещата.

 

Джиджи Хадид и Зейн Малик бяха заедно 6 години, като през 2018 се разделиха за кратко. Те имат дъщеричка Кай, която се роди през септември 2020.

 

През есента на 2021 г. двамата се разделиха окончателно.

 

Пери Едуардс пък от 5 години е с футболиста на Ливърпул - Алекс Окслейд-Чембърлейн. Двамата имат син, който се роди през август миналата година и носи името Аксел.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...