.

Тейлър Суифт се сгоди?

Ето какво твърдят източници

Ивета Иванова
Тейлър Суифт се сгоди?
Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт може да се е сгодила за приятеля си Джо Алуин.

 

Поп певицата и актьорът скоро се насладиха на зашеметяваща ваканция в Корнуол, Англия и се смята, че там двамата са се сгодили.

 

Звездите летяха с частен самолет от дома си в Нашвил, САЩ до Лондон през миналата седмица. После се отправили към прочутото рибарско селище Сейнт Айвс.

 

Приятели на двойката казват, че самият факт, че те са пропътували 4 000 мили само за 3 дни, означава, че ваканцията им е била по-специална.

 

"Тейлър е суперзвезда и очевидно много богата, така че тя може да пътува почти навсякъде, където поиска и по всяко време. Но да отидеш толкова далеч само за няколко дни, очевидно е означавало много за тях. Усеща се, че нещата стават по-сериозни и хората смятат, че годежът се очаква. Това може да обясни такова дълго пътуване на специфично място. Тайлър е потайна относно плановете си, но те определено са много щастливи и се наслаждават на времето си заедно. Карантината направи нещата между тях още по-сериозни и те живяха заедно тогава.", споделя източник на "The Sun".

 

Изпълнителката и Джо са заедно от 6 години.

 

Източникът добавя още, че за ваканцията си двамата са наели къща в Сейнт Айвс, за да си прекарат по-романтично и не са били на хотел.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...