.

Джеси Джей с изповед за аборта

Ето какво сподели

Ивета Иванова
Джеси Джей с изповед за аборта
Снимка: БГНЕС

Джеси Джей се чувствала много самотна след спонтанния аборт.

 

Певицата сподели, че да мине през това е било най-тъжното и самотно нещо, което е преживявала. 33-годишната звезда разкри през ноември 2021 г., че е пометнала. Тогава тя призна, че е била бременна и е щяла да отглежда бебето сама.

 

Сега Джеси се чувства по-добре.

 

"Бях бременна, но вече не съм. Вероятно сега съм на най-щастливото място, на което съм била, вярвате или не. Възгледът ми за живота се промени напълно. В деня, в който това се случи, мъж дойде до мен на улицата. Бях сама и плачех. Той каза: "Не те познавам и не знам какво се случва с теб сега, но знам, че трябва да го споделиш с други хора". Затова правя това, което правя. За всеки, който е преминал през това или е бил близо до човек, който е преминал през това, аз толкова съжалявам. Няма друг начин да го обясня - просто най-тъжното и самотно нещо", каза тя на концерт в Лондон пред публиката, пишат от "Female First".

 

Певицата благодари на сестра си, че е "зарязала всичко" и е летяла до САЩ, за да я подкрепи в този труден момент.

 

"Тя беше до мен всеки ден, след като това се случи. Тя летя до Ел Ей и аз се бях натъпкала с обезболяващи. Тя заряза всичко и беше до мен", посочи Джей.

 

Изпълнителката сподели още, че е благодарна, че е отгледана от прекрасни родители, които са я научили да намира благословия в болката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...