.

Зендая се запозна със семейството на Том Холанд

Тя гостува на актьора в Лондон

Ивета Иванова
Зендая се запозна със семейството на Том Холанд
Снимка: БГНЕС

Връзката между Зендая и Том Холанд става все по-сериозна.

 

Слуховете, че те са заедно, се появиха за първи през през 2017 г., но през годините те имаха връзки и с други хора. През лятото на 2021 година звездите бяха забелязани да се целуват в автомобил и след това потвърдиха за връзката си.

 

Сега явно са преминали към следващата стъпка. Зендая е била забелязана в семейния дом на Том в Лондон и там тя се е запознала с родителите му.

 

Влюбените са били заснети заедно пред къщата на актьора миналия уикенд. Те се разхождали по улиците прегърнати, а после се видяло как влизат в автомобила на Холанд.

 

От "Page Six" пишат още, че двамата са отишли на театър, заедно с майката на Том - Ники Холанд, както и братята му - Хари на 22 г., Сам на 22 г. и Пади на 17 г. Те гледали пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете".

 

Скоро влюбените споделиха, че не се притесняват от разликата в ръста им. 25-годишната актриса е видимо по-висока от приятеля си, но явно това изобщо не е пречка за двамата.

Те бяха гости в шоуто на Джесика Шоу по "SiriusXM". Там актьорът заяви, че Зендая не е чак толкова по-висока от него и разликата им е между 2,5 и 5 см.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...