.

Хейли Бийбър трогна съпруга си за ЧРД

Ето какво написа

Ивета Иванова
Хейли Бийбър трогна съпруга си за ЧРД
Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър навърши 28 години на 1-и март.

 

За повода съпругата му Хейли Бийбър го трогна с мили думи в социалната мрежа Instagram. Моделката сподели серия кадри, на които двамата са заедно и отправи пожелание към любимия си.

 

"Честит рожден ден, мило мое... Има много страхотни и красиви неща в този живот, но най-красивата част е, че мога да го живея с теб. Обичам те", написа звездата към сладките кадри.

 

Скоро манекенката издаде, че не планира да ражда бебе тази година.

 

Тя и певецът сключиха брак през септември 2018 г., като много източници посочват, че двамата желаят да станат родители.

 

Хейли сега основава своя козметична линия за грижа за кожата "Rhode" и е заета с това, както и с моделството. Бийбър пък ще има турне от лятото до март 2023 г.


 
И двамата са доста заети, така че в момента не планират да си направят бебе.


 
"Мисля, че в идеалния случай, в следващите няколко години ще опитаме. Но има причина да се нарича "опитване", нали? Не знаеш колко време ще отнеме този процес. Определено, няма да има деца тази година; мисля, че ще бъде малко напрегнато. Това се случва на жените, когато се омъжат. Всеки винаги предполага, че първо идва любовта, после брака и после бебето. Е, ами всички неща, които искам да постигна в бизнеса ми? Мисля, че ми е набито в главата, че ще искам да имам деца веднага и че ще имам деца, докато съм супер, супер млада. После станах на 25 г. и си мисля: "Аз все още съм супер, супер млада"", обясни тя пред списание "WSJ".

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...