.

След ареста на A$AP Rocky: Риана се е фокусирала над бременността си

Тя го подкрепя

Ивета Иванова
След ареста на A$AP Rocky: Риана се е фокусирала над бременността си
Снимка: БГНЕС

Риана се е фокусирала изцяло над бременността си, след ареста на A$AP Rocky.

 

Певицата все още не е коментирала публично случилото се с приятеля ѝ, но източник, близък до нея, разкрива как се справя тя.

 

"Тя не говори много за ареста. Тя наистина е фокусирана над бременността си и опитва да не се стресира прекалено много. Тя е много уверена относно всичко и е казвала на приятелите си, че просто се надява на позитивен изход", посочва източник на "Us Weekly".

 

Малко след ареста, друг източник каза нещо подобно.

 

"Драмата е последното нещо, от което Риана се нуждае сега. Тя иска да е спокойна, да релаксира и да се фокусира на 100% над появата на бебето - не да се стресира", коментира източник на "Entertainment Tonight".

 

A$AP Rocky беше арестуван миналата седмица, след като кацна в Лос Анджелис с Риана. Преди това двамата били при семейството на изпълнителката в Барбадос.

 

Рапърът бил обвинен, че стрелял с пистолет срещу свой познат, който е бил леко ранен. Това се случило на 6-и ноември миналата година. A$AP Rocky беше пуснат под гаранция, като платил 550 000 долара.

 

Източникът на "Us Weekly" споделя, че Риана напълно подкрепя любимия си.

 

"Тя е могъща и ще направи каквото може, за да му помогне. Тя обича A$AP и иска той да е до нея, когато тя роди", обяснява източникът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...