.

Дейвид Бекъм се тревожи за семейството си, жена се смята за майка на Харпър

Ето какво се случва

Ивета Иванова
Дейвид Бекъм се тревожи за семейството си, жена се смята за майка на Харпър
Снимка: БГНЕС

Дейвид Бекъм се притеснявал за сигурността на семейството си, заради жена, която си мисли, че е майка на дъщерята на бившия футболист и Виктория Бекъм - Харпър на 10 г.

 

Жената е на 58 г. и носи името Шарън Бел. Тя преследвала Дейвид и Виктория, защото смятала, че те са откраднали нейните яйцеклетки.

 

Шарън дори ходила до училището на Харпър. Тя пращала писма на сем. Бекъм в домовете им в Оксфорд и Лондон, а през юли и септември миналата година дори ходила там, за да се срещне с тях.

 

Бел се появила и в училището на Харпър, за да говори с момичето. Жената била там, когато Виктория дошла да прибере Харпър от училище.

 

Шарън Бел смятала, че имала връзка с Дейвид преди години и Харпър е нейна дъщеря.

 

"Той се чувстваше заплашен, страхуваше се за сигурността на семейството си и вярваше, че това поведение е смущаващо и нарочно насочено към него. Той казва, че не познава обвиняемата и тя не е майка на децата му", казала прокурорката Аризуна Асанте в съда, предават от "Mirror".

 

Преди време Бел, която е от Уотфорд, е била признавана за невинна за преследване.

 

Тя не е присъствала на последното изслушване в съда. На съда било казано, че жената сега е в болница заради психични проблеми.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...